Actualidad 24 Noticias

Noticias Nacionales & Comunidades Autónomas

CastellónExposicionesMúsica

El FIB es prepara per a la seua major basa de 2018: The Killers

Castelló, 20 jul (EFE).- Després d’una primera jornada en la qual es van facturar actuacions ben destacades i una bona entrada de públic, el Festival Internacional de Benicàssim (FIB) es prepara per a acollir el xou de la seua major basa en 2018, la banda de Las Vegas (EUA) The Killers.

La vint-i-quatrena edició del FIB va arrancar anit amb grans actuacions de Tune-Yards, Princess Nokia, Meridian Brothers, Two Door Cinema Club o Travis Scott i hui els assistents assimilen la primera nit de festa entre les zones d’acampada, les platges de Benicàssim i qualsevol ombra que el municipi brinde.

La jornada del divendres porta com a major reclam a The Killers, grup format en 2003 a Las Vegas que és el resultat del talent del cantant i teclista Brandon Flowers, el bateria Ronnie Vanucci, el guitarrista Dave Keuning i el baixista Mark Stoermer.

La banda torna a Benicàssim des de la seua última visita en 2013 i ho fa amb el seu cinqué àlbum d’estudi «Wonderful, Wonderful», publicat al setembre de 2017 i amb el qual han arribat a les primeres posicions en les llistes d’èxits a Estats Units.

Es rumoreja a més que el president del Govern, Pedro Sánchez -que esta vesprada té una reunió informal amb el president de la Generalitat, Ximo Puig, a Castelló- podria assistir al FIB per a veure a The Killers, ja que va assistir al mateix en 2013 i va confessar la seua predilecció a través de les xarxes socials per «The Strokes», que van actuar en 2011, però en la seua agenda oficial no s’inclou esta visita.

També va gaudir del concert de The Killers en 2013 la reina Letizia, encara que la seua presència va passar inadvertida.

A més de The Killers, el FIB espera hui uns altres grans noms com Anna Calvi, The Vaccines, Juanita Stein, Eric Prydz o Catfish and the Botlemen, que actuaran en l’escenari principal.

I moltes altres propostes en els altres quatre escenaris com Joana Serrat and the Great Canyoners, Tulsa, Sleaford Mods, The Charlatans, C.Tangana i Amable -tots ells en l’escenari Visa-.

Passaran per l’escenari VW Driving Music FIB Club, Júlia, Rural Zombies, Ganivet de Foc, Dani Less DJ, La Plata, The Snuts, Gos, Buenavista i Síria.

Estaran en South Beach Danse Stage Radi 3 els artistes Desert, Bob Moses, Palmistry,Tommy Cash, Jackwasfaster i Pedro Vian.

I completen la nit els dj destinats a fer ballar sense descans als assistents en el South Beach Pool Party.

Rosabel Tavera

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Photograph :  Asistents a la jornada inaugural del FIB 2018. EFE